Compatible Giant Energypak Fietsaccu 13Ah

365.00 Incl. BTW

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Tijdelijk niet op voorraad

Beschrijving

Compatible Fietsaccu’s

Compatible fietsaccu’s zijn hoogwaardige alternatieven als vervanging voor de originele fietsaccu’s van bijvoorbeeld Gazelle, Bosch, Giant en Phylion. Alle Compatible accu’s worden uitvoerig getest op veiligheid, duurzaamheid en prestaties. Om dit extra kracht bij te zetten, krijg je automatisch een zichttermijn van 30 dagen �n 24 Maanden lang garantie op deze compatible fietsaccu’s.

Deze fietsaccu heeft een vermogen van 468.00 Wh, een capaciteit van 13 Ah en is voorzien van een output voltage van 36.00 V.
De accu wordt geleverd inclusief de geschikte lader.

Kenmerken

  • Energie: 468.00 Wh
  • Capaciteit: 13 Ah
  • Output Voltage: 36.00 V
  • Positie fietsaccu: Bagagedrager

Communicatie met het display

Het kan voorkomen dat de resterende acculading niet goed weergegeven wordt op het display bij deze compatible accu. Dit is te herkennen door een aangegeven lading van 80% en het knipperen van het bovenste balkje. Hierdoor komt de aanduiding op het stuur niet altijd overeen met de daadwerkelijke energie in de accu en dus met de nog resterende kilometers. Het is belangrijk om opnieuw een gevoel te krijgen bij de accuaanduiding. Zodra de accu een paar keer gebruikt is, weet je wat de actieradius is en kan daar op vertrouwd worden met behulp van de kilometeraanduiding op uw fiets.

Extra informatie

Origineel of compatible

Actieradius in km

Batterij technologie

Capaciteit

Categorie

Toepassing

Conditie

Energie

Garantie

Output voltage

popularity

stock-level