Aanbieding!

CORTINA ECOMO XL PLUS 24V 415WH 16,5Ah

535.00 Incl. BTW

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Beschrijving

Cortina Ecomo accu XL Plus 24V 16.5Ah

De Cortina Ecomo 24V is een populaire accu reeks, met nu ook een model met een capaciteit van 415 Wh. Cortina Ecomo accu’s staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en relatief lage prijs. Ze zijn erg gebruiksvriendelijk, veilig en geschikt voor de algemene e-biker. Van de Cortina Ecomo accu serie zijn er vier varianten beschikbaar, de M-, de L-, deze XL- en de XXL accu. U bekijkt nu de XL variant. Deze accu dient onder de bagagedrager geplaatst te worden. De XL Plus accu is voorzien van hoge kwaliteit energie cellen voor een grotere accucapaciteit en langere levensduur.

Cortina Ecomo accu 24V XL kenmerken

Cortina Ecomo accu’s zijn te herkennen aan hun simpele, moderne uitstraling. Ze onderscheiden zichzelf van concurrentie doordat ze een rode reflector op de achterzijde van de accu monteren. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het fietsen. Uitgezonderd van de roodkleurige reflector wordt de accu in een glans zwarte kleur geleverd. Aan de rechter achterzijde van de Cortina ecomo e-bike accu vindt u een 3-pins aansluiting waarmee u de accu kunt opladen voor een mooie fietstocht. Deze Ecomo fiets accu dient te worden opgeladen met een 3-pins stekker.

Cortina Ecomo XL Plus 415 Wh accu capaciteit

Deze XL uitvoering van de Cortina Ecomo accu serie is beschikbaar in meerdere capaciteiten. E-bikeaccu heeft zowel deze 16.5Ah (415 Wh) als de 12.7Ah (320Wh) beschikbaar. Deze XL Cortina ecomo 24V accu is de een na grootste capaciteit van de Cortina Ecomo 24V serie en beschikt over een totale capaciteit van 415 Wh. Hiermee kunt u dagelijks gebruik maken van uw accu, en kunt u vooral genieten van lange fietsafstanden.

Compatibiliteit Cortina Ecomo XL Plus accu 24V

De Cortina Ecomo 16.5Ah is uitsluitend geschikt voor elektrische fietsen met het Cortina Ecomo 24V systeem. De accu is niet alleen compatibel met Cortina Ecomo fiets modellen, maar gaat met meerdere fietsmerken zoals: Sparta, Batavus en Koga.
Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze accu of een andere accu met uw elektrische fiets? Neem dan contact op met de klantenservice, zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden op het gebied van e-bike accu’s.

Extra informatie

Merk

Type

Plaatsing

Voltage

Capaciteit

Energieverbruik

EAN_Code

Garantie