E-Bike Vision Yamaha 36V 17.1Ah Frame

765.00 Incl. BTW

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Tijdelijk niet op voorraad

Beschrijving

Ben je op zoek naar een passende vervangende fietsaccu voor jouw elektrische fiets op pedelec? En heeft deze elektrische fiets van origine een Yamaha 34V 17.1Ah fietsaccu? Dan ben je bij dit product op het juiste adres. Deze fietsaccu is daarnaast compatibel met de originele Yamaha-oplader en beschikt over een diepe-slaap-functie. Deze fietsaccu valt automatisch na 24uur uit wanneer deze periode niet gebruikt wordt. Als je de capaciteitstoets indrukken en hij is weer klaar voor gebruik.

Kenmerken van de E-bike vision Yamaha 36V 17.1Ah

Doordat e-bike vision, maar ook op de gehele markt, zoveel verschillende fietsaccu’s worden aangeboden hebben wij voor deze fietsaccu de kenmerken hieronder onder elkaar gezet:

  • Vermogen: 624 Wh
  • Actieradius of bereik: 104 kilometer
  • Capaciteit: 17,1 Ah
  • Output: 36 Volt
  • Oplaadtijd: 5 uur
  • Locatie: frame
  • Kleur: zwart
  • Garantie: 2 jaar

Actieradius van de E-bike vision Yamaha 36V 17.1Ah

Het is erg lastig een precies actieradius te berekenen voor fietsaccu’s. Dat komt omdat dit te maken heeft met wisselende factoren als het weer en het wegdek. Toch hebben wij door onze ervaring een manier gevonden om een gemiddelde te berekenen. Dat doen wij door het vermogen te delen met het getal 6, wat deze fietsaccu een gemiddelde actieradius geeft van 104 kilometer.

E-bike vision fietsaccu’s

E-bike vision is een Duitse organisatie die zichzelf heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kwalitatieve vervangende fietsaccu’s. Deze vervangende fietsaccu’s zijn te plaatsen in uw elektrische fiets die voorheen een originele fietsaccu had geïntegreerd. Alle fietsaccu’s zijn UN-gecertificeerd, gemaakt in Europa en hebben standaard 24 maanden garantie.

Voor welke fietsmerken is deze E-bike vision fietsaccu geschikt?

Deze fietsaccu is in principe te gebruiken voor elke elektrische fiets die voorheen een originele Yamaha 36V 17.1Ah fietsaccu geïntegreerd had. Dat betekent dat deze fietsaccu geschikt is geschikt voor Batavus fietsen.

Bestel vandaag nog jouw kwalitatieve fietsaccu!

Ben jij de eigenaar van een Batavus Razer en wil je graag weer zorgeloos kilometers maken met jouw elektrische fiets? Twijfel niet, en bestel vandaag nog jouw kwalitatieve fietsaccu. Mocht je de accu voor 22:00 bestellen, is deze de volgende werkdag al weer in huis!

Extra informatie

Origineel of compatible

Actieradius in km

Aantal cellen

Batterij technologie

Breedte

Capaciteit

Categorie

Celopstelling

Toepassing

Energie

Garantie

Geschikt voor model