Filteren

Ansmann fietsaccu kopen

Heb je een nieuwe Ansmann fietsaccu nodig voor je elektrische fiets? Bij Jouwfietsaccu.nl vind je een uitgebreid assortiment aan originele en vervangende Ansmann accu’s. Het merk Ansmann staat bekend om  betaalbare kwaliteit. Niet voor niets zijn accu’s van dit merk dan ook zo populair. Koop nu jouw Ansmann fietsbatterij vanaf €295,-. Bestel je voor 23:00? Dan heb je de accu morgen al in huis. Ansmann accu kopen? Neem nu een kijkje in het assortiment en bestel vandaag nog!

Selecteer merk
Ansmann

Verschillende Ansmann accu’s voor elektrische fietsen

Wij verkopen verschillende soorten Ansmann fietsaccu’s. Elke batterij heeft zo zijn eigen kwaliteiten en vermogen. Zo zijn er accu’s op de markt met 24V en 36V. In ons assortiment vind je zowel originele Ansmann fietsaccu’s als compatible uitvoeringen. Neem nu een kijkje tussen onze onderstaande fietsaccu’s:

Originele of compatible fietsaccu?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe fietsaccu dan heb je in veel gevallen de keuze tussen een originele of compatible fietsaccu. Welke nu precies beter is, hangt af van de accu zelf. De fietsaccu’s die wij verkopen zijn daarentegen van hoge kwaliteit en doen zeker niet onder voor de originele fietsaccu’s, in sommige gevallen zijn ze misschien zelfs wel beter en ook nog eens goedkoper.

Bij ons kun je in ieder geval op kwaliteit rekenen. Niet voor niets hanteren wij dan ook 2 jaar garantie! Let op, een revisie accu is iets anders dan een compatibel accu. Twijfel je tussen een originele of compatible fietsaccu? Neem contact op en we adviseren je graag.

Batterijen van hoge kwaliteit en laag in gewicht

Een accu van het merk Ansmann is een efficiënte energiebron en staat erom bekend jarenlang mee te gaan. Ansmann is jarenlang bezig geweest met onderzoek wat heeft geresulteerd tot de nieuwste celtechnologie. Hierdoor behoren de Ansmann fietsaccu’s tot één van de modernste in de branche. De accu’s kenmerken zich door de gebruiksvriendelijkheid en het lage gewicht.

Wat is het bereik van een Ansmann fietsbatterij?

Wat het bereik is verschilt per accu. De actieradius van een fietsaccu hangt voor een groot deel af van de energie-inhoud (Wh). Wat echter vaak vergeten wordt is dat factoren als gewicht, wegdek en het weer ook meespelen in het uiteindelijke bereik. Het inschatten van het daadwerkelijke bereik blijft dus altijd lastig en verschilt per situatie. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je het dichtst bij de werkelijkheid komt door het aantal Wh te delen door 6, let wel op, dit is dus een indicatie.

Welke actieradius heb je nodig?

Het is natuurlijk leuk om te weten wat het bereik is van een bepaalde Ansmann accu, maar de echte vraag is natuurlijk welke actieradius jij precies nodig hebt. Het is belangrijk om na te denken waar je de fietsaccu voor wilt gebruiken. Voor korte afstanden heb je voldoende aan 300 Wh. Fiets je wat langere afstanden? Dan kom je al gauw uit bij de 400 of 500 Wh. Heb je liever hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem contact op en we gaan je helpen bij het kopen van een geschikte Ansmann accu!

Hoe lang gaat een Ansmann accu mee?

Helaas gaan fietsbatterijen niet voor altijd mee. Het is algemeen bekend dat accu’s jaar na jaar steeds meer vermogen verliezen. Dit is niet te voorkomen. Desondanks zou je (mits je de accu goed gebruikt, onderhoudt en oplaadt) er toch wel zo’n 5 tot 6 jaar van kunnen genieten. Maar onthoud, in de loop der jaren zal de fietsaccu kracht en vermogen verliezen.

Onderhoud en gebruik

Oké, je accu goed onderhouden en gebruiken zorgt dus voor een langere levensduur. Maar onderhoud en gebruik je een accu dan op de juiste manier? Dat gaan we je uitleggen:

  • Niet onnodig opladen
  • Voorkom dat de accu leeg raakt
  • Bescherm je fietsaccu tegen de hitte
  • Laad de accu op een juiste manier op en gebruik hierbij de originele lader

Tips voor het opladen van je fietsaccu

Om de maximale levensduur uit je fietsaccu te halen is het juist opladen van essentieel belang. Toch worden accu’s nog vaak verkeerde opgeladen. Wil je je fietsaccu goed opladen? Wij leggen je uit hoe:

  • Laat je accu nooit volledig uitgeput raken
  • Laat je accu altijd op na het fietsen, ook als je maar even gefietst hebt. Het onmiddellijk opladen van de accu na gebruik helpt namelijk de levensduur te verlengen
  • Laad de accu niet langer op dan de laadtijd die vermeld is
  • Is je accu leeg? Laad ‘m dan z.s.m. op. Je accu leeg laten voor een langere periode zal het vermogen schaden.

Handleiding Ansmann accu

Als je zeker van je zaak wilt zijn raden wij altijd aan om de handleiding van je elektrische fiets of accu te lezen. Hierin kun je namelijk belangrijke informatie vinden over bijvoorbeeld je fietsaccu en het gebruik of onderhoud ervan. Ben jij je handleiding kwijt of heb je ‘m liever even online? Bekijk dan alle handleidingen van Ansmann hier.

Meer over het merk Ansmann

Ansmann is een grote speler op het gebied van e-bike accu’s. Het bedrijf is opgericht in 1991 door Edgar Ansmann. Hij begon het bedrijf in zijn garage met zaklampen en accu’s. Tegenwoordig kent het bedrijf 6 vestigingen over de gehele wereld. Van Duitsland tot Zweden en van Frankrijk tot China. Ansmann streeft ernaar om kwaliteit te leveren en dat tegen scherpe prijzen. Ben je dus op zoek naar een goede fietsaccu? Op Ansmann kun je zeker vertrouwen!

2 jaar garantie op al onze accu’s

Kwaliteit en betaalbaarheid zijn al decennialang de kenmerken van Ansmann. Om deze reden zijn wij ook met trots dealer van Ansmann accu’s. Wanneer je een nieuwe Ansmann fietsaccu koopt dan kun je rekenen op twee jaar garantie op de batterij.

Ansmann fietsaccu kopen? Bestel nu bij Jouwfietsaccu.nl!

Betaalbare kwaliteit in huis halen? Dan zit je met een Ansmann fietsaccu altijd goed. Koop jouw Ansmann accu nu bij Jouwfietsaccu.nl en geniet van gratis verzending en gratis retourneren. Bestel je voor 23.00? Dan heb je de fietsaccu morgen zelfs al in huis. Neem nu een kijkje in ons assortiment en bestel vandaag nog je nieuwe Ansmann fietsaccu. Heb je vragen of advies nodig? Geen probleem. Neem contact op of bel naar 050 211 2522 en we helpen je verder!