Filteren

bosch-logo

Bosch fietsaccu kopen bij jouwfietsaccu.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe Bosch fietsaccu voor je E-bike? Je kunt stoppen met zoeken! Bij jouwfietsaccu.nl vind je een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve Bosch fietsaccu’s voor iedere elektrische fiets. Bosch accu’s zijn razend populair en dat is ook helemaal niet zo gek. Ze zijn van hoge kwaliteit en je beleeft er dan ook vele veilige en soepele fietskilometers mee. Ook kwaliteit in huis halen? Neem een kijkje in ons assortiment en bestel vandaag nog je nieuwe Bosch fietsaccu vanaf
€ 345,00 bij jouwfietsaccu.nl!

Selecteer merk
Bosch

Verschillende soorten Bosch accu’s voor elektrische fietsen

Wanneer je een nieuwe Bosch fietsaccu zoekt, dan kun je een uitgebreid aanbod vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de populaire Bosch Powerpack 400 of de Bosch Powerpack 500. Ook is er de Bosch Powerpack 300. Dit is het instapmodel met de kleinste capaciteit (actieradius). Ben je op zoek naar een krachtige Bosch fietsaccu? Dan kom je dus al gauw uit bij de Powerpack 500 met een energie-inhoud van 500 Wh (wattuur).

Bosch PowerPack 300 Performance kopen

Ben je op zoek naar de Bosch PowerPack 300 Performance Bagage of Frame? Bij Jouwfietsaccu.nl vind je je zowel de Powerpack 300 Performance Bagage als de PowerPack 300 Performance Frame:

Bosch PowerPack 400 kopen

Toch op zoek naar een iets krachterige accu? Dan is de Bosch PowerPack 400 geschikt voor jou. Zie hier ons assortiment aan Bosch PowerPack 400:

Bosch PowerPack 500 Performance kopen

Ben je op zoek naar de krachtige Bosch PowerPack 500 accu? Een Bosch PowerPack 500 kopen doe je bij Jouwfietsaccu.nl. Hieronder ons assortiment:

Bosch PowerTube 400 kopen

Deze krachtige fietsaccu maakt bergritten of heuvelachtige fietsspaden een stuk gemakkelijker. Daarnaast ontwikkelt Bosch constant haar technologie, waardoor deze fietsaccu bijvoorbeeld een extra beveiligingssysteem heeft. Hierdoor zal deze fietsaccu nooit van uit het frame vallen wanneer je stevige bergritten moet rijden.

Bosch Powertube 500 kopen

Met deze compacte en minimalistische Powertube 500 kun je op jouw trekkingbike of eMountainbike lange afstanden afleggen. Daarnaast is deze fietsaccu erg gebruiksvriendelijk, de Powertube 500 heeft namelijk een beveiligingssysteem zodat de accu niet uit het frame valt wanneer je bijvoorbeeld in de bergen rijdt. Bosch PowerTube 500 kopen? Bekijk hier ons aanbod:

Bosch PowerTube 625 kopen

De krachtigste Bosch PowerTube kopen? Dan haal je met de Bosch PowerTube 625 de juiste accu in huis. Zie hier ons assortiment:

Bosch fietsaccu’s van hoge kwaliteit

Wanneer je een Bosch fietsaccu in huis haalt, dan kun je rekenen op kwaliteit. De fietsaccu’s van Bosch staan namelijk bekend om hun goede kwaliteit en krachtige prestaties. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat je Bosch fietsaccu’s terugvindt in veel e-bikes van grote elektrische fietsmerken, zoals bijvoorbeeld Batavus, Gazelle of Sparta. Dankzij het compacte design is de accu erg laag in gewicht, waardoor het fietsen prettiger aanvoelt. Daarbij is de Bosch fietsaccu er voor elke soort fietser. Van dagelijkse gebruiker tot langeafstandsfietser. Afhankelijk van het merk en type e-bike kun je een Bosch e-bike accu plaatsen op het frame, in het frame of onder de bagagedrager.

Wat is het bereik van een Bosch fietsbatterij?

Het bereik van een Bosch fietsaccu, ook wel actieradius genoemd, hangt volledig af van de energie-inhoud (Wh) van je fietsaccu. Als je weet hoeveel wattuur een accu levert, dan kun je uitrekenen hoeveel kilometer je kunt afleggen met de accu. Met een accu van 300 Wh fiets je gemiddeld 50 kilometer. Verder hangt de actieradius natuurlijk af van je eigen inspanning. Zo kan je met weinig ondersteuning wellicht 90 kilometer bereiken met een 300 Wh accu. Naast de capaciteit van de accu en je eigen inspanning spelen ook de leeftijd van de accu, de bandenspanning en de temperatuur een rol bij de actieradius van een e-bike met een Bosch fietsaccu. In de winter bijvoorbeeld kan de actieradius soms wel 50% lager liggen.

Hoe lang gaat een Bosch fietsaccu mee?

Helaas heeft de accu van een elektrische fiets niet het eeuwige leven, maar hoe lang gaat een fietsaccu van bijvoorbeeld Bosch dan precies mee? Nou, op de meeste accu’s zit twee jaar garantie. Het is dan ook zeker zo dat de accu het minimaal zolang moet volhouden. De meeste accu’s gaan ongeveer zo’n 5 tot 6 jaar goed mee, mits je er natuurlijk goed mee omgaat en op de juiste manier onderhoudt en oplaadt.

Bosch fietsaccu handleiding

Wanneer je een nieuwe Bosch fietsaccu aanschaft doe je er goed aan om vooraf eens even in de handleiding van de accu te kijken. Hier kun je belangrijke informatie vinden over de accu zelf en hoe je een Bosch accu het beste kunt gebruiken. Op deze manier kun je nog langer genieten van je fietsaccu. Ben je de Bosch fietsaccu handleiding kwijt of heb je ‘m toch liever online? Geen probleem! Hier vind je de Bosch fietssaccu handleiding!

Hoe moet je een Bosch e-bike accu opladen?

Wanneer je Bosch e-bike accu leeg is dan wil je deze natuurlijk ook weer opladen. Maar hoe doe je dit precies? Het opladen gaat enkel en alleen door middel van een originele Bosch-oplader. Deze Bosch-laders zijn leverbaar in een 2A compacte lader, een normale 4A lader en een 6A snellader. Vrijwel elke Bosch fietsaccu is op te laden via een normaal 230V stopcontact. Dit is een gewoon stopcontact dat in elk huis is te vinden. Kijk ook eens bij onze originele Bosch opladers.

Onderhoud je fietsaccu goed

Wanneer je een nieuwe fietsaccu koopt, dan wil je natuurlijk ook lang kunnen genieten van je accu. En wanneer je een fietsaccu goed onderhoud, kun je tot wel 6 jaar zorgeloos fietsen. Je moet dus zuinig zijn op je fietsaccu om de levensduur van de batterij te verlengen en de capaciteit te behouden. Maar hoe onderhoud je een fietsaccu nu precies? Laten we beginnen met dat een fietsaccu geen eeuwig leven heeft. Hoe ouder een fietsaccu is en hoe vaker deze is opgeladen, hoe lager de capaciteit zal worden. Dit is niet te voorkomen, maar zeker wel te vertragen! Hieronder enkele tips om je fietsaccu te onderhouden:

  • Niet onnodig opladen
  • Voorkom dat de accu leeg raakt
  • Bescherm je fietsaccu tegen de hitte
  • Laad de accu op een juiste manier op en gebruik hierbij de originele lader

Tips voor gebruik fietsaccu

Op zoek naar nog meer tips? Bekijk hier een handig filmpje met handige tips over hoe jij zo lang mogelijk kunt genieten van je fietsaccu!

Twee jaar garantie op Bosch fietsaccu’s

Wanneer je een Bosch fietsaccu koopt, dan kun je uitgaan van kwaliteit. Hier tegenover staat dan ook minimaal twee jaar garantie op elke Bosch fietsaccu.

Na hoeveel jaar moet de Bosch fietsaccu vervangen worden?

Goede vraag! Wanneer je een Bosch fietsaccu goed onderhoud dan kan deze zeker wel 5 tot 6 jaar meegaan. Mits je de accu natuurlijk goed onderhoud. Vraag jij je af of jouw fietsaccu aan vervanging toe is? Aan de hand van onderstaande vier signalen kun jij beter inschatten of het tijd is voor een nieuwe Bosch fietsaccu:

  1. Heeft de accu schade? Wanneer een accu gevallen is, kan het gebeuren dat de batterijcellen in de accu zijn verschoven. Hierdoor kan er kortsluiting ontstaan. Wij raden aan nooit zelf te knutselen aan een Bosch fietsaccu. Is je fietsaccu gevallen? Laat deze dan nakijken door een specialist.
  2. Je kunt niet meer zoveel kilometers rijden als eerst. Met andere woorden: je actieradius wordt kleiner. Dan is de kans groot dat jouw accu het einde van zijn levensduur bereikt.
  3. Het opladen van de accu duurt langer. Waar een oude accu sneller leeg is, duurt het volledig opladen van een oude accu ook langer. Logischerwijs zal dit in de loop van de jaren sowieso minder snel gaan, maar bij een oude fietsaccu zal dit opvallend lang duren.
  4. Je fietsaccu wil niet meer opladen. Heeft je fietsaccu zijn laatste energie uitgeblazen? Dan is het helaas niet meer mogelijk je fietsaccu op te laden. Het is tijd voor een nieuwe fietsaccu!

Bosch elektrische fietsaccu kopen? Voor elke e-bike een passende accu!

Ben je op zoek naar een nieuwe Bosch fietsaccu? Bij jouwfietsaccu.nl vind je voor elke e-bike een passende Bosch fietsaccu. Neem nu een kijkje in ons assortiment en bestel vandaag nog je nieuwe Bosch fietsaccu tegen een scherpe prijs bij jouwfietsaccu.nl Het bestellen van een passende Bosch fietsaccu voor je e-bike is nog nooit zo makkelijk geweest!

bosch-logo