Filteren

e-bike vision logo

E-Bike Vision fietsaccu kopen bij Jouwfietsaccu.nl

Op zoek naar een betaalbare fietsaccu voor je elektrische fiets? Dan zijn de compatibel accu’s van E-Bike Vision precies wat je zoekt. Je vindt bij ons een ruim assortiment aan kwalitatieve E-Bike Vision fietsaccu’s en dat tegen de scherpste prijzen. Vanaf €445 haal je namelijk al een E-Bike Vision fietsbatterij in huis. Neem een kijkje in ons assortiment, vind je passende fietsaccu en bestel vandaag nog bij Jouwfietsaccu.nl! Bestel je voor 23.00? Dan heb je jouw E-Bike Vision fietsaccu morgen al in huis!

Selecteer merk
E-bike Vision

E-Bike Vision fietsaccu kopen bij jouwfietsaccu.nl

Op zoek naar een betaalbare fietsaccu voor je elektrische fiets? Dan zijn de compatibel accu’s van E-Bike Vision precies wat je zoekt. Je vindt bij ons een ruim assortiment aan kwalitatieve E-Bike Vision fietsaccu’s en dat tegen de scherpste prijzen. Vanaf € xx, xx haal je namelijk al een E-Bike Vision fietsbatterij in huis. Neem een kijkje in ons assortiment, vind je passende fietsaccu en bestel vandaag nog bij Jouwfietsaccu.nl! Bestel je voor 23.00? Dan heb je jouw E-Bike Vision fietsaccu morgen al in huis!

Fietsaccu’s van E-bike Vision: goede kwaliteit, lage prijs

De fietsaccu’s van E-Bike Vision staan bekend om het feit dat het echte krachtpatsers zijn met grote capaciteit en dat tegen een lage prijs. De vervangende fietsaccu’s van E-Bike Vision hebben namelijk in veel gevallen een veel grotere capaciteit dan de originele fietsaccu’s. Als we kijken naar bijvoorbeeld Bosch dan gaan de PowerPacks tot 500 Wh en bij E-Bike Vision tot wel 700 Wh. Ben je op zoek naar een betaalbare vervangende fietsaccu voor bijvoorbeeld je Bosch, Panasonic Gazelle of Yamaha accu? Dan zijn de fietsaccu’s van E-Bike Vision precies wat je zoekt.

De geschiedenis van E-Bike Vision

E-Bike Vision is een Duits bedrijf dat opgericht is in 2011 en gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van vervangende fietaccu’s voor e-bikes en pedelecs. Alhoewel E-Bike Vision vooral bekend staat om de compatibel en vervangende fietsaccu’s voor Bosch, zijn er ook vervangende E-Bike Vision fietsbatterijen voor accumerken als Panasonic Gazelle of Yamaha te vinden. Naar eigen zeggen is het idee van E-Bike Vision de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogwaardige, vervangende en achteraf in te bouwen accu‘s met een hogere actieradius voor uw speed pedelec of e-bike. Meer weten over E-Bike Vision?

Voordelen van E-Bike Vision accu’s

De fietsaccu’s van E-bike Vision zijn razend populair en dat is natuurlijk niet voor niets. De batterijen zijn nu eenmaal supersterk en zijn ook nog eens relatief goedkoop. Zijn dit dan alle voordelen? Nee, zeker niet. Wij hebben voor het gemak de belangrijkste voordelen E-Bike Vision accu’s voor je op een rijtje gezet:

 • E-Bike Vision zorgt voor meer bereik voor je elektrische fiets
 • De accu’s kunnen worden gebruikt als vervanging voor originele fietsaccu’s
 • De accu’s kunnen achteraf worden geïnstalleerd
 • De accu’s bevatten een geïntegreerde oplaadaansluiting voor snel opladen direct op de fiets
 • E-Bike Vision heeft een snelle en vriendelijke service
 • De fietsaccu’s van E-Bike Vision worden gemaakt in Europa
 • De fietsbatterijen zijn UN-gecertificeerd
 • Tot wel 745 Wh vermogen

 

Originele fietsaccu of compatibel?

Het wordt ons nog wel eens gevraagd of een compatibel accu net zo goed is als een originele fietsaccu. Deze vraag is echter lastig te beantwoorden, want er zijn onwijs veel verschillende compatibel fietsaccu’s te vinden. De ene beter en betrouwbaarder dan de ander. De fietsaccu’s van E-Bike Vision daarentegen zijn van hoge kwaliteit en doen zeker niet onder voor de originele fietsaccu’s, in sommige gevallen zijn ze misschien zelfs wel beter en ook nog eens goedkoper. Bij E-Bike Vision kun je in ieder geval op kwaliteit rekenen. Niet voor niets hanteert het bedrijf dan ook 2 jaar garantie! Let overigens op, een revisie accu is iets anders dan een compatibel accu.

Compatibel fietsaccu’s van topmerken als Bosch, Gazelle en meer!

Ben je op zoek naar een betaalbare compatibel fietsaccu voor je accu van het merk Bosch, Panasonic Gazelle of Yamaha? Dan zijn de vervangende fietsaccu’s van E-Bike Vision precies wat je zoekt. Met de batterijen van E-Bike Vision haal je kwaliteit in huis en beleef je vele veilige en soepele fietskilometers mee.

Hoe lang gaat een E-Bike Vision fietsaccu mee?

Fietsaccu’s zijn elektrische producten en hebben dus geen eeuwig leven. Een gemiddelde fietsaccu van een goede kwaliteit hoort ongeveer 5 tot 6 jaar mee te gaan, mits je er natuurlijk normaal mee omgaat. Ook hebben het onderhoud en de manier van opladen effect op hoe lang een fietsaccu mee gaat. Zorg voor tijdig onderhoud en laadt de fietsaccu op de juiste manier op.

Onderhoud van je fietsaccu

Wanneer je een fietsaccu hebt aangeschaft, dan wil je uiteraard ook lang gebruik kunnen maken van je accu. Wanneer je je fietsaccu goed onderhoud, dan kun je gelukkig nog lang genieten van je fietsaccu en vele veilige kilometers maken. Maar je fietsaccu onderhouden, hoe doe je dat precies? Dat gaan we je uitleggen. Laten we beginnen met het feit dat fietsaccu’s nu eenmaal met de jaren wat minder krachtig worden. Hoe ouder een fietsaccu is en hoe vaker deze is opgeladen, hoe lager de capaciteit zal worden. Dit is nu eenmaal zo, maar je kunt dit proces wel zo lang mogelijk vertragen. Hoe? Aan de hand van deze tips:

 • Niet onnodig opladen
 • Voorkom dat de accu leeg raakt
 • Bescherm je fietsaccu tegen de hitte
 • Laad de accu op een juiste manier op en gebruik hierbij de originele lader

Garantie op E-Bike Vision batterij

Wanneer je een E-Bike Vision fietsaccu aanschaft dan kun je rekenen op een accu van hoge kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs. Op de fietsaccu’s van E-Bike Vision zit daarbij 2 jaar garantie.

Na hoeveel jaar moet de E-Bike Vision fietsaccu vervangen worden?

Mits goed onderhouden dan kan een E-bike Vision wel tot 6 jaar meegaan. Toch zijn de fietsaccu’s op een gegeven moment op en is het toe aan vervanging, maar wanneer weet je wanneer je een nieuwe fietsaccu moet kopen? Niet elke accu gaat namelijk 6 jaar mee. Dit hangt namelijk af van het gebruik, het onderhoud en of je de accu wel juist hebt opgeladen. Twijfel je of jouw fietsaccu toe is aan vervanging? Aan de hand van onderstaande signalen kun jij beter inschatten of je fietsaccu vervangen moet worden:

 1. Schade. Helaas komt het wel eens voor dat een fietsaccu valt. Kan dit gevolgen hebben? Ja zeker. Wanneer een fietsaccu valt dan kan het namelijk gebeuren dat de batterijcellen zijn verschoven, waardoor er kortsluiting ontstaat. Laat dit altijd repareren door een specialist en ga niet zelf knutselen.
 2. Bereik. Hoe ouder een fietsaccu is, hoe minder je actieradius zal worden. Je kunt dus minder kilometer fietsen met dezelfde opgeladen accu. Dit is heel normaal en niet te voorkomen. Overigens wel te vertragen met goed onderhoud. Begint het bereik echt enorm te dalen? Dan is het misschien tijd voor een nieuwe fietsaccu.
 3. Opladen. Bij oude fietsaccu’s duurt het opladen langer en langer. Begint het echt heel lang te duren voordat je fietsbatterij volledig opgeladen is? Wederom is het misschien tijd om te zoeken naar een nieuwe fietsaccu.
 4. Kapot. Wil je fietsaccu écht niet meer opladen? Dan heeft je fietsaccu helaas zijn laatste adem uitgeblazen. Je kunt de accu altijd nog even laten controleren door een specialist op technische problemen, maar in veel gevallen is het bij oude fietsaccu’s een teken dat de batterij op en toe aan vervanging is.

E-Bike Vision elektrische fietsaccu kopen? Bestel vandaag nog!

Op zoek naar een betaalbare en vervangende fietsaccu? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de fietsaccu’s van E-Bike Vision. Bij Jouwfietsaccu.nl vind je een ruim assortiment aan kwalitatieve E-Bike Vision batterijen. Neem een kijkje tussen het aanbod en bestel vandaag nog jouw passende E-Bike Vision fietsaccu tegen de scherpste prijs!