Giant Energypak 300 CANBUS Fietsaccu 36V 8.8Ah (3-pin)

395.00 Incl. BTW

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Tijdelijk niet op voorraad

Beschrijving

Giant Energypak CANBUS 300

Ben je in het bezit van een recentere Giant elektrische fiets? En wil je graag een nieuwe fietsaccu? Dan is de Giant Energypak CANBUS 300 waarschijnlijk voor jou een goede keuze. Deze Giant Energypak CANBUS 300 is namelijk een 3-pins aansluiting voor de acculader, ten opzichte van de oude 5-pins aansluiting. Deze nieuwe generatie Giant Energypak beschikt over een CANBUS-systeem en kan daardoor sneller communiceren met het aandrijfsysteem.

Kenmerken van de Giant Energypak CANBUS 300

Giant, de ontwikkelaar van de elektrische fietsen en de fietsaccu’s, hebben meerdere fietsaccu in het assortiment. Dat komt omdat zij voor verschillende fietsen, andere fietsaccu’s hebben ontworpen. Om verwarring te voorkomen hebben wij hieronder de kenmerken van deze Giant Energypak CANBUS 300 op een rijtje gezet:

 • Vermogen: 300 Wh
 • Gemiddelde actieradius of bereik: 60 kilometer
 • Capaciteit: 11.36 Ah
 • Output: 36 Volt
 • Oplaadtijd: 3 uur
 • Locatie: bagagedrager
 • Kleur: zwart
 • Garantie: 2 jaar

Het bereik van deze Giant Energypak CANBUS 300

Ondanks dat het een vernieuwd systeem is, kunnen wij nog steeds moeilijk een exact bereik van deze fietsaccu meegenomen. Toch kunnen wij een grof gemiddelde geven, opgedaan door onze ervaring. Wij delen het vermogen met het getal 6, wat voor deze fietsaccu neerkomt op een bereik van gemiddeld 67 kilometer.

Soorten Giant Energypak fietsaccu’s

Giant is in de fietsindustrie een ontzettend bekend merk, waarbij hun prijs/kwaliteit verhouding hun grootste kenmerk is. Daarnaast zijn zij erg klantbewust en hebben voor elke behoefte een andere soort fietsaccu ontwikkeld. Zo heeft deze CANBUS fietsaccu’s van Giant 3 versies. De 300Wh, de 400Wh en de 500Wh. De 300Wh is uitstekend voor de stadsfiets, de 400Wh en de 500Wh zijn geschikt voor de lange afstanden. Het is geen enkel probleem om deze fietsaccu’s onderling te verwisselen.

Let op! Mocht je deze Giant Energypak CANBUS 300 als extra fietsaccu willen gebruiken houdt er dan rekening mee dat een extra ‘battery cover’ aangeschaft moet worden. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor welke fietsmerken is deze Giant Energypak CANBUS 300 geschikt?

Logischerwijs houdt Giant zijn geheimen voor zichzelf en ontwikkeld daarom alleen fietsaccu’s voor de eigen ontworpen elektrische fiets. Daarom is deze fietsaccu geschikt voor alleen de volgende Giant modellen:

 • Giant Prime (vanaf 2017), bijvoorbeeld de E+1 en de E+2
 • Giant GrandTour, waaronder de Ease E+0, de E+1 en de E+2
 • Giant Entour (vanaf 2019), waaronder de E+0, de E+1 en de E+2

Bestel vandaag nog jouw kwalitatieve fietsaccu!

Twijfel niet, en bestel vandaag nog jouw gloednieuwe fietsaccu voor zorgeloze kilometers! Mocht je nog vragen hebben over deze over andere fietsaccu’s, kan je altijd bij onze klantenservice terecht. Als je de fietsaccu op werkdagen voor 17:00 besteld, is deze de volgende werkdag in huis!

Extra informatie

Origineel of compatible

Actieradius in km

Batterij technologie

Capaciteit

Categorie

Toepassing

Gerelateerd

Conditie

Energie

Geschikt voor merk

Kleur

popularity