Giant Energypak Smart 625 Fietsaccu

885.00 Incl. BTW

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Tijdelijk niet op voorraad

Beschrijving

Giant Energypak SMART 625

Ben jij die sportieve fietser die graag extra lang fietstochten wil afleggen? En wil je dan niet elke 50km stoppen om jouw fietsaccu op te laden? Dan haal je met de Giant Energypak SMART 625 alles in huis om deze fietstochten wél af te leggen onder op te laden. Deze fietsaccu is fraai geïntegreerd in het frame en heeft een geavanceerd accumanagementsysteem die de laadprestaties nog beter optimaliseert!

Belangrijkste specificaties van deze Giant Energypak SMART 625

Giant, de bekende fabrikant van elektrische fietsen én fietsaccu’s heeft verschillende soorten accu’s. Daarom gebeurt het vaak dat onze klanten niet precies weten of ze de goede fietsaccu voor zich hebben. Daarom hebben wij voor deze fietsaccu hieronder de belangrijkste specificaties op een rijtje gezet:

  • Vermogen: 500 Wh
  • Gemiddelde actieradius of bereik: 104 kilometer
  • Capaciteit: 17 Ah
  • Output: 36 Volt
  • Oplaadtijd: 4 uur
  • Locatie: frame geïntegreerd
  • Kleur: zwart
  • Garantie: 2 jaar

Bereik van de Giant Energypak SMART 625

Omdat het in Nederland elk seizoen zo ontzettend kan wisselen in weersomstandigheden, zullen wij nooit een precies bereik mee geven, dit kan namelijk nooit met zekerheid gezegd worden. Wel kunnen wij door onze ervaring een gemiddelde meegeven die het dichtstbij komt. Dat doen wij door het vermogen te delen met het getal 6, waardoor deze fiets een gemiddeld bereik heeft van 104 kilometer.

Soorten Giant fietsaccu’s

40 jaar geleden werd in Taiwan Giant opgericht met als doel om topkwaliteit fietsen te fabriceren tegen een uitstekende prijs. Daarbij was Giant de eerste partij die is begonnen met de massaproductie van fietsen, waardoor deze prijs dus ook zo laag gehouden kon worden. Ook zijn de fietsaccu’s niet de duurste op de markt, terwijl ze hoog staan aangeschreven in kwaliteit. Zo ook deze Giant Energypak 625 die ook een kleiner broertje heeft: de Giant Energypak SMART 500.

Op welke fietsmerken past deze Giant Energypak?

Giant maakt alleen voor haar eigen elektrische fietsen de fietsaccu’s, in tegenstelling tot een aantal concurrenten. Gelukkig maakt dat het voor het overzicht een stuk makkelijker. Deze fietsaccu is namelijk alleen te integreren Giant Explore E+ 0 (2018).

Bestel vandaag nog jouw kwalitatieve fietsaccu!

Wil je graag langere bosritten maken, zonder jouw fietsaccu op te laden? Twijfel dan niet, en bestel vandaag nog jouw gloednieuwe fietsaccu! Deze fietsaccu is gemakkelijk te integreren en als je de accu nog voor 17:00 besteld op werkdagen, heb je hem de volgende werkdag nog in huis!

Extra informatie

Origineel of compatible

Actieradius in km

Batterij technologie

Capaciteit

Categorie

Toepassing

Conditie

Energie

Garantie

Output voltage

popularity

stock-level